God natt

Så här ser det ut.
Inte mitt fel, utan ditt.


Hur länge ska man bry sig.
Jag ska iaf sova nu och sova riktigt skönt också!
God natt på er.

Ha en bra helg, för min ska bli kanoooon! :)


Borås djurpark


I Borås djurpark hittade jag en söt liten vän!
Den rosa grisen och jag <3

Det fanns massvis med andra arter, men jag fastnade för grisen! haha

Kort, intensivt och rörigt!

Min tid och ork räcker knappt till, till att skriva här! Det är verkligen något hela tiden.
Men tänkte dra lite kortfattat om de två senaste veckorna.

På lovet bestod dagarna mellan mån -tors av jobb, träning, (bugg på tisdagen). På fredagen var det match, kommer dock varken ihåg hur det gick eller vilka vi mötte ?!  På lördagen jobbade jag till 2, sen drog jag med Dea och Ida till Falkenberg för att träffa Em och Em! Där spenderade jag även natten så var inte hemma förän på söndagen.
Denna veckan..
Måndag var det seriepremiär mot Hovshaga! Och vi, RefteleÅs tog med oss 3 poäng hem :D  4-1 till oss!  NICE!
Sen tror jag inte att jag gjorde så mycket mer den dagen.
I tisdags började skolan igen och första lektionen var det prov, och det kändes helt okej :) Sen gick dagen fort!
I ons och idag var jag på Borås djurpark med Naturkunskap B klasserna. Det var helt okej, men skulle inte solen synts till så hade jag fasen tagit tåget hem direkt typ!  haha
Vår guide var inte den roligaste, men ibland försökte han skämta och då blev de så dåliga så man skrattade över det! haha :)

Annars i veckan har jag även tränat flick-laget här nere på AIF, kollat när AIFs damlag mötte Gnosjö och även tränat själv! :)

Imorgon är det Halmstad som står på schemat!

Nu är det tv och sängen som väntar, och skulle inte sitta fel med....!  
God natt :)
Puss S


En vecka närmare!

Jag ser att lite folk varit inne här, men då sett att jag inte uppdaterat ngt. Tråkigt för er :( haha! Skämt och sidor, ibland är det tyvärr mycket att göra och skriva här är inte det jag prioterar när jag har ont om tid, men det förstår även ni med :) min vecka har varit kanon och jag hade verkligen önskat att detta lov kunnat vara lite längre. Imorgon är det sista dagen och då är det ändå match så blir inget sovande eller liknande ändå, och så prov på tisdag. Men vad kan man begära? En veckas lov är inte dåligt! :D Klockan slog nu 00.00 och jag hade tänkt att gå och lägga mig. Datorn är redan avstängd så skriver från mobilen nu. Jag får berätta om min vecka någon annan dag. Är alldeles för trött nu och behöver få lite sömns. Puss på er! 

Ny vecka

Det är loooooov !!  och jag jobbar på förfullt!
Går upp idag och åker till jobbet och se det fina vädret!  Jag som velat vara ute och sola, men när jag kommer dit ber Clas mig att gå ut och plocka skräp på parkeringen!?  I vanliga fall hade jag bara kollat snett på han och gått där ifrån typ, men idag tackade jag glatt ja och tog med mig en handske och sopsäck ut och började städa! haha Jag höll dock på att dö och varme och hade smink på mig :( Men det var så skönt så när jag var glad bad jag om att få gå ut och sopa med xD hahaa !!
Det fick jag! :)
När jag senare på eftermiddagen sitter i kassan så kommer Totte, han bara : Kul att sopa eller? :) 
Hahaha, jag sa att det faktiskt var det och han trodde nästan att det va det. Då hade han alltså sett mig gå där och sopa ifrån hans jobb ;)
Dagen gick förövrigt fort och när klockan slog sex var det dags att stänga butiken och sen sätta sig i en bil till träningen. Sara Persson va så snäll att hon körde mig ända till träninger, tack Sara! :) 
Eftersom det var träningsläger i helgen så körde vi en lugn träning idag. Det blev dock lite springning och så, men mesta dels så spelade vi fotbollstennis och fotbollspingis. Det var en trevligt träning med mycket skratt :)
Tränade i bara shorts och t-shirt idag, man kunde nästan tro att sommaren har kommit på riktigt nu! :)
Sommmmmar <3



Nu ska jag gå och packa till imorgon! 
Ska på buggkursen direkt efter jobbet imorgon så måste packa så jag kan göra mig iordning hos min kära broder innan buggen! 

Nej, nu ska jag äta upp det sista av mitt godis och sen blir det nog lite lätt träning med min syster och sen ska jag lägga mig i min underbara säng för jag väntar mig en lååång morgon dag.

Puss S


Min helg

I helgen kändes inte sommaren långt borta.
Det var brillor och inte några jobbiga och tjocka jackor som gällde + converse. :)

I fredags åkte jag och plockade upp min kära vän Anton och sen begav vi oss till Halmstad. Började med att åka till Em för att säga hej, men de skulle till skolan sen så  jag och Anton åkte in till stan. Den söta killen hängde först med mig för att sy upp min klänning och sen gick vi på stan och shoppade! Han hittade en skjorta och en t-shirt. För mig blev det doftljus och studentklänning. Vad jag letade efter en studentklänning, men tillslut så! :)
Andrea kom in till oss efter att hon slutade skolan, då gick vi till Sandys för att ta oss en matbit. Det blev varm pasta med currykyckling för min del.
Denna dag hade vi ett himla velande om vad vi skulle göra på kvällen, men jag och anton stod fast för bio! Då uppstod nästa fråga, vilken vi skulle ta : den vid halv 4 eller hoppas att Viktor kom på kvällen och ta 9 bion så han med fick se !?
Vi valde att ta den sena, men det var inte förän senare på kvällen som Viktor kom iväg!
Viktor skulle komma lite innan 9, vid tjugo över kommer han!  haha
Så filmen vi tänkt att se gick inte, därför fick det bli Sucker Punch. Kan inte påstå att det var den bästa jag sett, men den gick absolut att se.
Efter filmen drog vi hem till Dea. Klockan var runt halv 12 så vi gjorde oss iordning för sängen och låg och pratade sent in på natten.
Dagen därpå (lördag) gick Dea upp runt halv 10 men vi andra kom inte upp förän halv 1 ungefär. Vi tog en slappar dag, det var runt 3 som vi började göra oss iordning. På kvällen blev det Thai mat och discobowling!
Kvällen blev riktigt lyckad och jag hade superkul :) När vi kom hem var Anna och Janne uppe så de tog fram massa dricka:O  och så fortsatte vi där! haha Det blev även en runda ner på stranden :) Så hiiimla fint!!

På bio i fredags

Viktor och Anton - My thai!

Viktor, Andrea och Anton - Ni är uuunderbara! :D Hemma hos Dea.

Anton och jag på bowlingen :)



Imorse när jag vaknade fick jag panik! Hade lovat att vara i Ås vid 2. Försökte komma undan de och Viktor, Anton och Dea försökte hålla kvar mig, men jag var verkligen tvungen att gå så tillslut fick de släppa mig. Jag är så seg så slutade med att pappa fick möta upp mig i Reftele med alla saker.
Det var match som gällde mot Bor. Vi spelade för mesta dels väldigt bra. Matchen slutade 6-3 till oss då vi tappade riktigt mycket i slutet. Jag lyckades göra ett mål tillslut efter mina missar! hahaha
Bollen kom en meter ifrån mållinjen, och då kommer jag där och slänger mig för att skjuta den i mål... nej men jag kommer under den på någotvis och skjuter över... fan vad arg jag blev!  hahaha
Huvudsaken va iaf att vi vann! :)


Nu är jag städ sugen + suger på att gå ut i det fina vädret! Så får se vad det blir av kvällen :)
Jag älskar sådana här helger, att få umgås med helt underbara människor som jag verkligen älska och sen får ut och springa i det härliga vädret och bara ha kul! Det är när man kommit ut på gräs på fotbollen som man känner hur kul det är och samtidigt få känna solen steka!  :)
Puss S


Svenska nationella - check!

Då var svenska nationella avklarat, bara alla andra nationella kvar nu! Haha Ikväll är det match som gäller. Ha de!

Steg 0

jag har sjunkit mycket lägre än jag trodde man kunde göra nu.
Jävla helvete, ser inte någon bra lösning på detta längre.
Botten är nådd... dags att ge upp nu på riktigt kanske.

Vafan är det jag håller på mig? 
- Skjut mig!
Jag förstör bara för andra nu..., när jag börjat göra det har jag gått way to far!


Jag såg en glimt hopp, men den är borta...helt utan räckhåll.


Jävla Helveter Fan.
Du gör det inte lättare ett jävla piss. Men gjort är gjort och jag tror inte ens du är förlåten över det.



Skärp dig nu Sara!

13/4

Direkt när jag vaknade idag tog jag telefonen, letade upp Dea och ringde! :)

Nu är jag dock inte så duktig längre...haha!
När jag kom hem ifrån skolan var jag så fruktansvärt trött men bestämde mig för att öppna häftet som är till nationella imorgon. Kom inte ens halva sen ligger jag på stolarna i köket och "vaknar" till av att jag rycker och nästan trilla av stolarna! haha Smarthead...så går in till min underbara säng och slocknar på 2 sek.... nu två timmar senare kom jag upp och jag är ju inte allt för bra just nu. Hur fasen har jag tänkt att jag ska sova inatt?
Imorgon är ju den dag jag måste vara riktigt på bettet och klipsk i huvudet!!!

Aja, det får gå som det går.
Har en till sak att berätta. För över en veckan sen nu började jag gå in på gymmet på träningarna för jag är skadad och jag känner att det var något för mig! Dock är det surt nu för när vädret är fint vill man ju vara ute!?
Så bara blivit av två gånger... men bättre än ingenting.
Nu har jag och min kära syster gjort upp ett schema för oss då vi ska göra armhävningar och sittups varje dag. Jag känner mig så klen i mina armar och känner att jag behöver starka upp dem, så därför har vi bestämt att göra detta fram till vi sluta skolan, alltså 7 veckor framåt. Dock är det inte många av varje, haha men bara så man känner att man är lite duktig! Men vi får se hur länge vi klarar, men är man två är allt så mkt enklare! :)



Blev ett break här med uppdateringen! Malin hörde av sig och frågade om vi kunde åka ner till Ica och köpa lite att ha till imorgon. Så gjorde det och kom hem precis nu ifrån Ica!  haha
Det blev en banan och drickyoughurt!
Nu är det snart duschen som gäller, men först lite träning! :)
______________________________


Det är så lätt att säga att man må bra, det är så många som säger de mår bra men inte gör det innersinne. Sånt mår jag så dåligt av, jag vill kunna hjälpa till och se om någon mår dåligt. Men lättare sagt än gjort.
Jag själv tycker att jag mår som jag förtjänar för det mesta, men förtjänar jag detta?
Jag önskar jag hade det lättare att somna på kvällarna...för vissa kvällar kan verkligen ta kol på mig. Så gott folk, är det någon gång ni ska smsa mig så gör det på kvällarna mellan 10 - 11 och håll på tills jag somnar så jag tänker på er och smsen och ingenting annat! (bara för detta kom jag på nu att jag lovade att smsa två vänner om en sak ikväll! haha )
Nej, men hur ska man göra... det är så mycket svårare än man tror. Jag får bokstavligt talat P A N I K snart. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill så gärna säga och berätta precis ALLT, men jag kan inte jag tror inte det funkar så och jag ser inte att det kommer lösa någonting...
Men jag hoppas att jag snart kommer göra det ändå, trotts att jag på sätt och vis redan gjort det en gång innan... Men två försök är bättre än ett, right?
Spola fram mitt liv ett halv år och låt mig sen bli medveten igen. Jag vill det, vill det nuuu...

Took the wrong road, but continued in the same direction. And here I'm, feeling like this...
I miss it alot.
I'm just waiting for a sign, a big one.

Grattis Andrea!

Grattis till min underbara vän som fyller 19 år idag! :D


Jag älskar dig min vän!
Hoppas din dag varit kanon, i helgen är det min tur att förgylla din dag! :) <3

Jag bjuder

Tisdag... känns som helgen aldrig kommer komma. Det går riktigt sakta, men så är det alltid när man längtar.

Idag har jag inte mycket spec att berätta. Skolan var som vanligt.
Jo förresten, hade idrott idag och fick bandybollen PRECIS på högerbröst, trodde jag skulle börja gråta först alltså! shiiiiit!!!
Som en vanlig tisdag var det buggkurs som gällde, men idag var det faktiskt ovanligt kul och gick riktigt fort! Synd att det inte är så många gånger kvar nu bara.


Ni ska få en låt av mig att lyssna på. Denna låt lyssnar jag nästan på varje natt precis innan jag somnar.
Vet inte varför jag gör det, den är helt enkelt först på min sprotify lista och då blir det så att jag lyssnar på den + några till, sen den igen och så stänger jag av! haha



Här har ni två till som jag gillar:





Vet att de är gamla, men jag gillar dem! :) 
Jag är en sån människa som lyssna på en låt i månader och älskar den till 1000! Sen byter jag till en helt annan! haha

Hur ska en person kunna veta allt?
Puss S

En fin dag!

Som en vanlig måndag så var det skola idag. Min tredje lektion var inställd, men annars var allt som vanligt.
Var hemma lite innan fyra och tog lite mat.
När Elin var hemkommen tog vi tag i saken och gick ut och sprang! Riktigt duktigt av oss, men det var inte direkt ngt plåga. Vädret är ju som gjort för att vara ute och man kan inte sitta inne sånna här dagar.

Efter springturen blev det duschen och sen CYKLADE jag upp till Matilda. :)
Eftersom jag absolut aldrig cykla så kändes det allt lite konstigt, blev trött efter 2 sek!!? Men hur jobbigt det än är så är det så himla skönt när man kommer i en backe och bara få glida ner och känna vinden i ansiktet.

Visst blir man glad när det är sånt här väder? Man blir positiv till precis allt, glad och vänlig!:)  haha
Det är som om en ny själ väckts i en eller något liknande, som om det är ngt som ligger inom en hela vintern men tillslut kommer fram tillsammans med solen. Det är enormt svårt att förklara, men precis en sån känsla får jag och den är helt obeskrivligt underbar! :)
Men kanske är så här glad över andra saker med(A) , men vem vet!  haha

Jag sa till mig själv att plugga idag, alltså sätta mig ner och läsa klart en bok ifrån engelskan som vi har fått. Men tror ni det blivit något av det?  Självklart inte! Här sitter jag och klockan har slagit nio, jag har alltså precis öppnat boken och läst 2 sidor, hur dålig får man vara på en skala 1-10?
Men konstigt nog bryr jag mig inte just nu, är så fruktansvärt glad och lycklig!  :)



Nu är iaf tanken att jag ska ta tag i läsandet lite och sen väntar sängen.
Förresten, inatt. Det kändes som jag typ fick sova ett helt dygn?  La mig runt halv 11 (går aldrig och lägger mig så tidigt och verkligen släcker lampan), dock hade jag musik i öronen och vaknade någon gång pga musiken. Men när den var av så vaknade jag bara ca 2 ggr och undrade när fasen jag skulle gå upp egentligen och om jag försovit mig? Men icke, någon timme kvar båda gångerna. Tråkigt nog gjorde inte det att jag var piggare i skolan för det, men det kändes iaf som jag fick den sömn jag behövde. Varför jag skrev detta var att jag ville komma till det att jag planerar att göra samma sak, inte att vakna så där, utan att gå och lägga mig i tid och vakna upp utvilad!

Så jaa, hej då på er så ses vi snart igen!
I love this!

<3

Jag blir så glad och varm av kärlek!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah  ;D




PUSSSSSSSSSSSSSSSSS
Thihi (A)

Lärorik söndag

Då var Stockholm-Båstad slut.
Har ärligt inte kollat på det innan, men det är ganska underhållande märkte jag nyss! haha
Iaf roligare än att plugga, jag hatar engelska.

Idag har jag tränat. Det var helt underbart, vädret har idag varit helt underbart. När jag kollade på termometern så stod det som mest 18 grader!  Det är såna här dagar då sommaren känns nära, hoppas bara att de håller i sig till helgen för då jävlar ! :D 
Tråkigt bara att jag är skadad och inte kan träna som vanligt, men är snart ute på gräset igen! Så länge jag tar tag i saken och ha mitt skydd på mig så kan jag göra det mesta utan att få ont.


Idag blev jag riktigt jävla sur också, men tänker inte nämna här varför men tycker bara ni ska veta det. Fy fan alltså!!!!



Nae vet ni vad, nu ska jag fortsätta att plugga.
Imorgon är det en ny dag och jag hoppas på en bra och härlig dag imorgon!
Puss på er!

Tiden går så fort

Blev en lång kväll hos farmor som fyllde 85. Hemskt vad alla blir äldre, satt och prata med Elin under maten om lite personer och jag gissade på att de va runt 8 år nu (inte träffat dem på länge), visade sig att de fyller 13 iår!  Man bara, hallå!? Vart fan har tiden tagit vägen?
Anyway, min farmor är ändå hyffsat pigg. Visst är hon inte som hon var för ca 1 år sedan, men hon kan iaf vara med och är uppe och går. Jag älskar min farmor!
Vet ni vad hon sa idag?
Att jag är det sötaste barnbarnet hon har! :D  Den ni! haha

Bilder från ikväll ligger fortfarande på mobilen och orkar inte lägga över, få komma upp en annan dag.

Nu ska jag läsa lite sen släcka lampan för att sova. Tack för idag allesammans!

Imorgon är det nya tag :) 
Träning och sen kanske träffa Sara.
Puss på er!

____
Det är när man hittar gamla saker som man bli påmind och längtar tillbaka...

Första lugna lördagen på lääääänge!

Gick nyss upp. Idag måste jag verkligen ta tag i pluggandet, sagt hela veckan att jag ska göra det med gör det aldrig!!!! Ikväll ska jag bara fira min farmor som fyller 85. Ni får ha en bra dag läsare. Vi ses snart igen :)

Skön fredag

Gick upp runt 9 imorse. Var på praktiken kl:10.00!
Om ni inte förstod så var det praktik på Lindex som stod på schemat idag. Det blev en rolig och lärorik dag. Jag fick jobba mest självstädigt vilket alltid uppskattas av mig eftersom jag hatar har någon bossande över mig. haha!
Fick göra allt ifrån plocka upp varor, larma till stå i kassan.

Ikväll har jag ätit pizza från Kostas, varit chaffis och umgåtts med vänner!
Kom nyligen hem och är enormt trött.

Klockan är närmare halv 3, får blir sängen nu!





Lite bilder sen i torsdags på vollybollen!

God natt tösabitar! <3


En bra dag

Hade praktik hos pappa idag, eftersom foten mår bajs så fanns det inte så mycket jag kunde göra. Men gjorde det jag klarade av! Vid halv 5 kom Malin och hämtade mig för det var träning. Jag satt och kollade på, det var faktiskt riktigt kul! :D haha - Varit en bra dag. Kollar tv just nu, snart sängen :) Pusss!

What are words

Malin visade mig en låt innan påväg till träningen.
Underbart fiiin!



What are words if you really don't mean them when you say them?

Bra dag men otur!

Det var helvetesskolan idag som bestod av fler timmarshål för lärare inte kan ta sig till skolan!?  hahahh
Menmen, det har sina fördelar med :)

Efter skolan hann jag sova i ca 30 min, sen drog jag iväg på möte till AIF. Trotts att jag inte spelar där längre är det okej att jag är tränare där ändå (super bra!) :)
Hann vara med på ca halva mötet, sen var det träning som gällde i reftele.
Jag mitt dummefan skap skada ju foten redan efter andra övningen. Hur lyckas jag, precis denna skit hade jag för lite över ett år sedan och har nu inte känt ngt av det på månader! Naee, men då lyckas jag ju skada den igen-.-
Men jag har bara mig själv att skylla, jag äger skydd som jag ska ha på fotledarna för att förebygga om sånt här skulle hända, men dum som jag är så hade jag inte på mig dem idag!
Så nu sitter jag här med en bultande fot och kan inte ens sitta, gå eller springa som jag vill. Baaaajs!
Men brukar gå över fortare än man anar. Hoppas bara att jag kan spela lite vollyboll imorgon på träningen så jag får lite roligt!
Efter jag skadade foten på träningen så var det ingen idé att fortsätta, gick varken springa eller ens skjuta en boll!?  Så jag fick gå in till Malin F och Alek som var i gymmet och gymma med dem. En sak kan jag säga er, Alek är grym! Hon är en riktigt träningsmänniska + en super bra coach! Jag ska fan anställa henne som min privattränare!  (kommer dock ångra detta imorgon säkert, för då kommer jag nog knappt komma upp ur sängen pga all träningsvärk!!!!)  hahaah !

Nae, jag känner mig duktig idag!
Tagit tag i träningen nu och det gillar jag STARKT! :)

Måste bara ta tag i plugget nu med, sen är allt priiima :)

En gammal bild, jag och Andrea<3
Min allra finaste vän!

Blev en lite kort uppdatering!
God natt vänner! 

Tidsfördriv

Måste erkänna att jag tycker mina vänner är grymt snygga!





Nu fick jag reda på att min engelska är inställd! 
Så nu blir det yttligare någon timme som jag måste döda, för att sedan ha matte!

Allt blir vad man gör det till,

Det är efteråt man ser som klarast!  -Ingen tvekan.

Jo, en sak till

- plugga är det tråkigaste som finns.




Bli guldvärd och
sysselsätt mig, få mitt ansikte att lysa av glädje!  :) 
hihi


5 April 2011

Dagen började med naturkunskap, vilket var det absolut onödigaste på länge. För när det var inte många på lektionen idag, vilket gjorde att Thomas (vår lärare) tyckte det va onödigt att ta upp det med människan (som var tanken) så han gav oss lektionen på oss att plugga inför provet som är nästa tisdag.
Det var det onödigaste!  För min nästa lektion började inte förän kvart över 12, så jag kom till skolan 8:15 för att plugga på ett prov som jag lika väl kunnat göra hemma och sen sitta i skolan i 2 h för nästa lektion.
Men så är det.
Vid 12 drog jag och Cilci på mötet i samlingssalen för studenterna. Det blev ju saker planerade, men tog ganska mycket onödig tid! haha  Men som sagt så kom vi iaf fram till saker! :)
Senare var det idrott. Var riktigt kul idag på idrotten, dock var det grymt jobbigt. Jag var med Nerma, Johanna och Sead och vi var ett bra lag! Sead var en riktigt peppningsman! ;) hahaah

Efter skolan blev det klippning. Så himla skönt att ha blivit av med allt det slitna och ha ett lent och mjukt hår! :)

Nu är det plugg som står på schemat!


Pusss! / S


Jag begriper mig inte på de, kommer nog aldrig någonsin göra det heller.
Men det är väl bara att lägga det bakom sig och se framåt?
</3




:)

Idag gick jag upp för att gå till skolan.
Klockan 4 var jag hemma och la mig och vilade lite.
Sen var jag och min syster super duktiga och gick ut och sprang ca 6 km, när vi kom hem gjorde vi lite övningar som vi fått från vår "läkare". :)

Duktigt värre!
Nu är det sängen som gäller, god natt med er sötisar!  <3


Ett liv

Jag ser inte det roliga med Naturkunskap, möjligtvis för jag är grymt trött idag. Fick bli tjocktröja idag så jag säkert håller mig varm hela dagen :). Igår blev det sista inför Trajet klart!!! Nu ska jag fortsätta att lyssna på min lärare... Ha de! <3

min helg

Gjorde högskoleprovet i lördags och det gick så där.
På kvällen firade jag min syster och kvällen slutar braa :)
Idag har jag jobbat och Therese, Daniel och Agnes kom och firade Elin idag med.

Nu är det skype som gäller med de bästa!  :D

Ses imorgon!  :)

.

Vad håller jag på med?
Nu får jag lägga ner.


Kom kom koooom!

Imorgon är det högskoleprovet som gäller, jag ska bara gå in dit, göra de och sen åka hem trött och nöjd!

De senaste två dagarna har varit AS sköna, bara tagit det lugnt.

Bara så ni vet så längtar jag till sommaren så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket och mycket mycket mer!

Grotesk bild, jag vet!
Men fan, kunde gett nästan vad som helst för att sitta där nu!
Såå jäkla uuuuuuuunderbart! :)
Ser ni det härliga vattnet!?  I det hoppas jag i ifrån där jag sitter på bilden. Så ooobeskrivligt underbart! Kom sommar, kooooooom!

I sommar ska jag steeeeeka som bara den och leeeeva livet! :D
hihii!


RSS 2.0