30 september

Ligger här i sängen nu och funderar på att släcka lampan, ska trotts allt upp vid halv 8 imorgon för att åka till idrottskliniken i Växjö.

Annars... hade sista flickträningen idag, och jag missar avslutningen pga att jag jobbar, lite tragiskt ju! "/
Efter flickträningen hade jag även min egna träning. Den var rolig idag, jag älskar fotboll!
När jag går ut där med mina lagkamrater kan jag bara släppa allt annat och bara koncentrera mig på tre saker - bollen, kompisarna och spelet!
En fotbollsplan har allt något spec!

Idag var jag på en UF-föreläsning, det var väl nyttigt, men det var alldeles för mycket information på en gång tycker jag ... 
Men jag missade iaf engelskan, och slapp göra vårat engelska prov idag. Jag hatar engelska, tycker det är så grymt svårt.


Nae, nu ska jag stänga av här.
God natt! :)
Imorgon är det den 1 oktober!

22/9

Skriver verkligen här när jag själv känner för det.
Så det får bli när de bli.


Onsdag idag, vilket innebar skola.

Svenskan var inställd och blev klar med alla uppgifter på personlig försäljning så slutade 10.00 idag, men det var matte vid 14:05. Så åkte hem imellan och sen tillbaka. Det är verkligen helt underbart med körkort, hade jag inte haft det så hade jag aldrig kunnat göra så som jag gjorde idag.
Fick dock en matte läxa idag, för första gången på C kursen. Något som är bra är att jag är klar med betinget och bara ha matte läxan att göra, men denna matte läxan såg inte ens rolig ut. Borde väl göra den nu så jag har den klart, men orkar inte än!

Det känns som att det alltid är något man måste göra, men endå har man väl lite ledig tid ändå. Men då är man alltid så trött så man bara sover.

Naee, nu ska jag väl ta tag i mitt pluggande!
Puss&Kram


RSS 2.0