Översikt över dagen .

Klockan är runt 3. Kom precis hem från Andrea :) vi fixade ett bildprojekt, visst det blev bra. men tog sin lilla stund ! ;O

Släkten kom vid 7 innan idag, det är ju alltid roligare än väntat tycker jag det är att träffa dom. Alla mina kusiner har sina sköna stunder =)
Mina kusiner är faktiskt roliga i vissa lägen, även fast man inte kan tro det :) Det blev en titt på ngn barn film, han med den där grisen (vet inte vad den heter) .. min kusin är FÖR söt , han tyckte den var lite läskig så han satt inburad i mig. Så grymt söt!!! men den var faktiskt lite små bra filmen, var så länge sen man såg en sån film! Det är ganska illa, tänk att få vara barn hela tiden , sjutton vad underbart!
Ingra problem som dyker upp, livet bara flyter på....
Jag som jag också tror att dom flesta med säger är att det är lättast att vara ett litet barn, visst det har sina fördelar. Men tänk på min ålder och lite uppåt. Tänk vad det händer mycker saker, tänk vad mycker man är med om (?)
Nästan varje dag är det ngt nytt man lär sig.
Men jag personligen tror att det är absolut tråkigast att vara gammal, se så där 60 och uppåt? Joo , man får ju se sina barn växa upp och barnbarnen (om man nu har ngra). Vilken härlig känsla det borde vara;O
Alltså tror jag nästan att min slutsatts blir, Alla åldrar har sin grej. Liver rullar vidare :)

men nu ska jag ta och sova lite. Puss
Sara.

Fredag redan. Det känns som att skolan snart är här igen...

Fredaag ..
Jaa det började med att pappa kommer in vid halv 7 ngt på morgonen och tvinga mig upp för att sjunga för min syster. visst , hon fyller inte år förän imorgon men eftersom mamma börja extremt tidigt imon så fick vi ta det idag.
Av mig fick Elin en plattång.. Provade den innan, och den var bra. Jag skällde ut mamma igår och sa att jag trodde den sög och var hyffsat arg ! Men nu idag ångrar jag mig, den var helt okej! :)
Efter jag "firat" min syster så går jag och lägger mig och vaknar inte föräns 12 så går upp runt halv 1. Nu har jag nyss ätit, duschat och håller på att göra mig iordning:)
Släkten kommer hit ikväll, så lite mer firande för min syster blir det. När dom stuckit runt 11 -12 så blir det väl att gå till Andrea och fixa ett bildprojekt. Jag hoppas att det blir bra, för annars vet jag inte vad jag gör. Jag måste ha VG i bild. Mina betyg är ju verkligen inte dom bästa....
menmen . lördag och söndag kvar sen skolan "/
Jag hoppas det blir roligt på lördag mina vänner! Roligt ska vi ha , annars blir det ju ingen höjda kväll . Thahaa ;D

Puss Sara.

Torsdag- Ullared


Jag och andrea drog iväg till Ullared med min familj idag;O
Asså faan vad jag hade roligt. Länge sen jag skrattade så mkt tror jag ;O Shiit vad jag älskar dig Andrea, kommer verkligen sakna dig när du flyttat "/ ..
men , vi få ha detso roligare när vi är nu ist ;D elr hur?<3
Tillbaka till ullared.. köpte bara massa små prul som man brukar göra . Jag och Andrea gick också in till väskaffären där nära intil. Ja herre gud, stackars henne som jobbade där ;O Hon borde fått damp på oss xD ;D
' Vi skrattade, pratade skit högt, rotade igenom alla plånböcker och hade oss xD;D
men till slut blev det var sin plånbok där ifrån xD jag tror också att vi gick igenom varenda affär som dom har där? ;O
En sak var det jag gillade, nycklen till ett skåp som vi hade våra saker i gillade jag. Den nyckeln blev min nya hållare. Jag höll den hela tiden , ( förutom när jag var på toa ) och Yeeeah , helt bra nyckel;O xD
Framåt 3 drog vi hem , Var lagom hemma till min träning.
Jag och Andrea bestämmer oss för att skynda oss. Men det går ju verkligen PERFEKT.
Det börjar med att Andrea ringer så fort jag kommit hem .
Sara : Hej .
Andrea : hej, jo jag är utelåst!

Meeeen hallå , UTELÅST. Vad gör vi nu? xD Joo, hon fick gå hem till mig och låna träningskläder av mig . Tvinga pappa att köra oss ner till sporthallen och självklart så kom vi lite för sent med. men dom hade inte börjat (:
Det var ngn stepup sak idag, faktiskt jobbigt;O
När träningen var slut så gav jag och andrea tränarna var sin påse snusklubbor :D
För er som inte vet så var vi ju i Stockholm för ngn helg sen och då så gick dom tränarna som var med oss runt och åt snusklubbor dagarna i ändan ! xD Så vi var bara tvugna att köpa det till dom , men glada blev dom iaf ;D Bra det (Y)

Efter träningen så drog jag och hang till Mickan .. ingenting hände där, så jag och hang drog hem sen var för sig xD ;D Btw.. hang är orolig över sitt läkabesök imon. stackarn "/ <33

Tisdag-Onsdag

Åkte till Paulina i tisdags.
Jag och Paulina hade inget liv tills på kvällen då vi ätit och fått tag på Linn och Johan =)
Innan dom kom så kollade jag och Paulina på Stuart little 2 <3
Dom kom vid halv 11 tiden så då drog vi ut och åkte pulka och grillade korv och marshmallows. Vi hade det jätte trevligt ;D FIIIRE , blev det mkt av vill jag lova ;O fyra stycken engångs grillad, det blir det eld av ;D haha .
Hem till Paulina kom vi väl vid 12 tiden ngt, så blev inte så spec sent =)
Men när vi väl skulle sova så blev det ju inte mycket av det för min del, först kollade jag på lilla sjöjungfrun 2 Havets hemlighet. Den var faktiskt faktiskt bra för er som inte vet det!
Den filmen tog slut ganska fort och för Paulina som sovit nästan hela filmen så kommer kommentaren " : Du får gärna sätta på en ny film, du kan väl ändå inte somna!?".
Självklart har hon rätt i det, så jag sätter på ännu en film och denna gången blir det Hjälp jag är en fisk.
Den filmen var också helt okej! (:
Under filmerna så höll Johan och Hang mig sällskap för Paulina var ju inte direkt ngt till sällskap när hon låg där och sov ? ;) - Men hon är tyst och söt när hon sover !
Men till slut när klockan började närma sig halv 3 så var det dags för mig att sova, visst gick det inte så bra eftersom jag vant mig vid att gå och lägga mig sent och upp tidigt, men det gick att somna med tiden.

Morgonen.. uppe vid 12 ngt skulle jag tro. Jag och Paulina tog det lungt men vid 3 ngt så var vi klara. Då skulle vi ut och gå och lämna Patriks visa kort ;)
Vilket härligt väder det var när vi var ute och gick, helt UNDERBART verkligen!!!
Eftermiddagen bestod av att kolla på Paulinas träning sen var det hemkomst för min del... :(

Vill bara påminna med om att säga er att jag gillar Paulinas familj. Alla bröderna är ju lika dana ;O Roliga och bra. Men Patrik han är överklass !;D haha

image5

Tisdag

Våffeldagen idag.


Jag var och hämtade en pulka hos Mickan innan.
Ska fortsätta packa snart med , ska iväg och sova hos Paui <3:)

Jag vet inte vad vi ska göra, får väl se lite ;D

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, bara tagit det lungt(:

söndag-måndag

För en gång skull så var jag med Andrea idag<3
Efter vi kollat klart på Juno så kom Hang förbi. Självklart hade vi NOLIFE, så vi gick hem till mig och packade lite saker (skulle sova hos dea) och sen gick vi vidare till Hang för att kolla film. Det blev Step up denna gången. Den filmen var ju helt grymt bra alltså, helt FÖR bra. Channing tatum , som spelar Tayler Gage i filmen blev jag SKIT kär i. Han är ju bara så ÖVER snygg!
Menmen, filmen tog slut och jag var typ trött? Cpade lite iaf ;D
När jag och Andrea ska gå hem så öppna Hang fönstret och skriker att jag glömt min telefon.. och självklart så har ju jag trillat på en isfläck och SATT mig där ;O Men jag får resa på mig och hang kasta ner telefonen genom fönstret och jag tar imot. Sen när jag och Andrea är på väg igen så trillar jag på samma ställe. Det är då ett helsike vad jag hade hala skor!
Men vi kommer hem till Andrea till slut och vi fixar dipp och skär upp lite morötter, gurka och paprika och går upp och sätter på daddy day camp . Sen somnade både jag och Andrea snabbt runt halv 4 tiden kanske?


Vi vaknade sen vid 13.45 och gick ner och åt frukost. Det fick bli en slapp dag för mig och Andrea bestämde vi.
Vi gick också och skärde upp den sista gurkan och paprikan sen igår och gick upp med dippen och allt och satte på P2 (skräck film) som vi inte vågade se igår eftersom det var mörk nu på dagen. Men även denna filmen tog slut. Då gick vi ner och tog lite glass och bananer och sen gick upp och satte på Step up 2 the streets.
Jag kan säga att 1:an var bättre än 2:an:) När Step up 2 var slut så gick vi ner och tog lite päronpaj och glass som andreas mamma gjort. När vi ätit upp det så kom andrea på att vi kunde sola och bada bubbelpool och sånt..
så så fick det bli , Jag ringde min pappa så körde han ner oss till Xpale. Vi solade och sen drog hem till Andrea igen och badade bubbelpool och bastade och hade ansiktsmask.
Helt underbar dag. sånna här dagar både man ha oftare.
Tack för dessa dagar Andrea (även hang lite) <3

image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0