Beslutsångest!!!!

Som jag skrev innan så var jag ute och sprang innan, med laget. Det var hur skönt som helst. Jag längtar verkligen till nästa gång jag kommer ut i friska luften igen! 
visst är det jobbigt och alltid lite segt innan man väl kommer ut, men väl ute är det underbart och väl hemma är det obeskrivligt skönt!
Tänk att träning kan få en på så bra humör!? :D

Imorgon är det skolan igen - kill me!

Men på kvällen bär det av till Vmo, undra vad jag får lära mig denna gång!?  haha :)

______________

Ta vägen som känns bäst, även om det är den längsta.

Jag vet vad som är det bästa nu, jag vet vad som känns bäst nu...men är det de rätta i slut ändan?!
Ingen har svaret, det gäller bara att våga och ta riskerna.
I fucking hate this...

Det är i tusen bitar. Det kan inte finnas något rätt och fel, bara saker som känns bra och dåligt.
Dörren är inte låst, tack!

Ge upp och vända blad!?

Min kväll sög aset igår!!!

Kom nyss hem ifrån frissan där jag gjort slingor, men vi valde att nästan färga hela håret ist, haha!
Håret luktar alltid så underbart efter man varit hos frissören plus att det är så mjukt och härligt att ta i nu, Lovelyy!

Resten av min dag består av plugg och springning. Jag längtar så jag håller på att dö till springningen!


____

Nu vill jag säga nej.
Det blir bara fel efter fel...pga det är det stort bud på att lägga ner.
Vem försöker jag lura!? - Jo, mig själv. Bara mig själv...

Mitt fel, I know. ♥

30 Januari 2011

Sitter nu hos mormor och har precis kollat klart på Solsidan. Helgen har annars bestått av jobb och fest som varit till mer än belåtenhet :) kvällen hoppas jag blir lugn och imorgon är det STUDIEDAG :)) Puss!

27 Januari 2011

Då vad man Påväg till Värnamo och senare får vi se vad pappa har att erbjuda. För övrigt så somnade jag inte förän halv 3 inatt och när jag väl somnat så har jag bara drömt massa hemska drömmar. Usch! :(

1 år!

Idag har jag haft mitt körkort i 1 år!
Det har gått fort!


24 Januari 2011

Dagen har gått hyffsat fort. Trodde att idrotten skulle bli jättebseg idag pga att vi skulle spela pingis i 2 h. Men var inte spec farligt :) Nu sitter jag i min säng och läser på mitt svenska argumenterande tal som jag ska hålla inför klassen imorgon. Om en timme drar jag till Värnamo för Skojj! :) .... Idag har jag hållt hus bland mina drömmar. <3

Aldrig igen.

Jag har mina funderingar och tankar. Jag har ett alternativ och en möjlig lösning. Det går åt det ena eller det andra hållet...

Matte C nationella, kap 1&2 - check!

Denna dag har samtidigt gått fort som den varit riktigt seg. Dagen började med nationella i matte, skulle jag då gissa så tror jag ett G. Men som sagt så kan man ju aldrig veta säkert :( Provet som vi fick tre timmar på oss att göra gjorde jag på 45 min, även om det låter sjukt lite så kände jag att jag verkligen va klar då. Efter jag ätit var det engelska och sen matte. Vem orkar ha en matte lektion på 1,5 h efter att man haft ett nationellt prov på morgonen!? Ja, det är sjukt! Efter skolan skrev jag klart mitt argumenterande tal som jag ska ha på onsdag eftersom jag inte har någon chans att fixa det imorgon! Haha. Klockan 5 idag begav jag mig till Matilda för att möts upp henne och sen vidare till yoga! Det var hur skönt som helst, men tyvärr inget för mig tror jag. Det var för mycket sitta ner och göra några andningsmetoder!? Iaf, tror inte jag går dit ngn ner gång. Annars har kvällen varit lugn och imorgon fortsätter skolan som en vanlig tisdag, har 2 h håltimma :( Inte alls roligt, men får ägna tiden åt att plugga på mitt älskade engelskaprov! Fyy för engelska. God natt med er :) We belong together.

2. Glöm aldrig.

Kom alltid ihåg det fina, det bra och det som är värt att komma ihåg. Det är det äkta och det mest minnesvärda som räknas.

Nu säger jag god natt.

Skulle du vilja veta min högsta önskan? Skulle du vilja höra min största rädsla? ... Det finns mycket man ångrar, mycket man önskar va ogjort eller önska man kunde spola över. Det är i nuet vi lever, det är nu vi kan göra våra val och det är nu vi får välja att göra rätt för oss. Jag hoppas ni alla gör vad ni kan, man får inte tusen chanser. Har man bestämt sig för något så är det sällan man ändra sig, men det finns undantag. God natt och hoppas ni drömmer de finaste drömmarna. För det ska jag, och min högsta önskan är det jag drömmer om. Dag som natt. En dag, en dag. Vi lever bara en gång, gör det du tror på och gör det som känns mest rätt. Gör du det finns det inget du senare kan ångra. Då vet man att man gjorde det man kunde och kan då vara nöjd med sig själv. Det finns val vi inte vill göra, det finns saker vi inte vill uppleva. Men kom ihåg att alltid göra det som känns mest rätt för dig, för oavsett vad så är det dig själv du ska leva och stå ut med resten av ditt liv. Jag måste klara att leva och stå ut med mig själv. Tro på mig själv och gör det helhjärtat. Sist men inte minst, tänk på dig själv i första taget för du måste vara rädd om dig. En gång älskad, alltid älskad. <3 Ingen kan ändra på det förflutna, men vi kan bestämma framtiden. Det som du bestämmer nu kan påverka hela ditt liv. Väljer du rätt här i livet, så kan du komma långt!

Jag älskar helger!

Hittills har helgen varit kanon med en Studentfest och en kväll med vänner :) Dock tror jag att jag förväntat mig alldeles för mycket av studentfesten, därför blev den inte alls så rolig. Men den var helt klart godkänd, eftersom det alltid är lika kul att träffa alla! :) Idag börjar allvaret igen, träning och plugg. Imorgon är det skolan, sån ångest!!!!!

Det går fort nu.

Det blev ingen praktik idag, istället blev det att ta bilen till Växjö. Sne som man är så måste man ju kolla upp det med jämna mellanrum... Haha! Nej skämt och sidor, ni son läst här innan och känner mig vet exakt vad jag prata om ;) Iaf så sitter jag nu här i vänterummet i väntan på att bli inkallad. Vid min sida har jag min syster Elin. Idag blir det en lång dag, men hoppas på en super dag! :). Jag lever och jag finns, that's what matters!

Snart är vi framme :)

Dagarna bara rullar iväg. Redan onsdag och idag stod det skolan och klippning på schemat.

Kl: 08:40 satte jag mig i bilen, hämtade upp Malin och Emma och åkte till skolan.
Började med Handel, där vi fick jobba på vår monter i UF:et. Efter det var det svenska och lunch. Efter lunchen var det engelska och sen matte. Det kändes aldrig som att denna dag skulle ta slut, men så småning om så gjorde den det.
Efter hemskjutsning för Malin och Emma så drog jag till frissan. Det kändes helt sjukt att åka till en frisörsalong, eftersom jag bara klippt mig hos min Granne Michaela i 2 år tillbaka så kändes det lite konstigt. Men jag blev grymt nöjd iaf, nu ska jag bara ta tag i saken och gå och beställa tid för slingor med. Det glömde jag innan! haha Så typiskt mig!

Nu sitter jag här vid datorn och måste när som börja plugga så jag får något mer gjort idag.
Imorgon väntar praktik.

Take care <3
_____________
Man önskar samtidigt som man inte önskar.
Man är glad samtidigt som man inte alls är glad.
Man vill något, men tvekar.
Såå onödigt!


Fuck off and die

.. eller?

Ibland så!

Den här gången är det min tur att önska och få det att gå igenom. Tre önskningar och musiken är igång!

Tror inte på allt du hör.

Helgen har varit kanon!
Igår var jag hemma runt ca 1 tiden, det gjorde att jag idag låg i sängen till halv 12. Det var helt underbart :) ;D

Träffade min släkt lite igår, man märker verkligen av att det är mycket roligare att umgås nu allihopa när alla är lite äldre, alla prata med alla och alla är delaktiga i samtalen.  hahahaha Ni skulle varit med! Idag var det träning och fixa kläder till studentfesten som är på fredag som stod på schemat. Allt jag kan säga om "klänningen" är att man verkligen ser att den är hemmagjord! Haha;)


____________
Man hoppas, tror och litar på människor.
Tillslut kommer man till en gräns.


Fan, rent ut sagt.

Fan, rent ut sagt. Jag bara avskyr er! Alltid är det något, eller vad säger ni? Nu hoppas jag bara på en fortsatt trevlig dag och att den slutar perfekt! (men det är jag inte orolig över, för är nästan säker att denna dag kommer sluta bra! :)) nu bär det vidare, ses ikväll! <3

I know, I really do!

Dagen har bara rusat iväg pga att jag hade praktik till klockan 6.
Nu borde jag egentligen sova, har en lång dag framför mig imorgon!!!

____

Hittade gamla konversationer, fan vad varm jag blev inombords... :)
Synd bara att allt är helt omvänt och annorlunda nu.
Längtar tillbaka...

God natt.

En underbar dag

Dagen börjar att jag blir väckt av far min för att göra ärenden!

Det blev endel och jag fick tid över till att beställa klipp-tid och även boka tid hos banken.
Jag har även varit så duktig att fixa mitt VISA kort så nu har jag spotify, Fb, Skype och allt det där på Iphonen! That's så f*cking nice! :D

Senare blir det jobb och sen får jag ta och röra på mitt fläsk!





Hoppas dagen slutar lika bra som den började...

trött på skolan.

Började med tandläkaren imorse som gick helt felfritt! Inte en enda anmärkning sa hon, allt var prima.
Efter tandläkaren så drog jag hem och sov igen för det inte var lönt att åka till skolan för en halv lektion och sen 2,5 h håltimma. Så jag stannade hemma i min härliga säng!

Efter jag ätit och gjort mig iordning så tog jag bilen runt 12 och körde till skolan. Det började med en handelslektion och sen efter det va det dubbellektion i Boll&Racket.

Dagen gick hyffsat fort, efter skolan drog jag till Vmo där det var dags att fira min brors tjej som fyller år idag. Grattis till henne!
Sen var det buggkurs som stod på schemat. Det var ganska drygt i början eftersom det var alla grundsteg och de som jag redan kunde, men när de väl började komma igång så var det helt okej. Vi får se hur det blir det det! :)

Nu vill jag sova och gå och dö!
Natti natti.
_________

Allt har med styrkan inom en att göra.

I swear it's true.

One shot. I swear I love My dreams, it's all about one shot. Do what ever it takes... Sometimes. Now I can't take it back. I can't belive it. I can't and I don't want to try. Out of my reach. I can feel it, can't you!?

FUCK THAT!

Första skoldagen avklarad och känner redan en enorm press!
Det är böcker som ska vara utlästa och det är prov på gång och all shiiit..


Det är denna veckan allt börjar, mitt schema är nästintill fullt från tisdag - söndag eftermiddag. Fy helsike säger jag!
Imorgon bitti är det tandläkaren som gäller, ska dra till Vmo senare så får se om jag skiter i hela skoldagen. Inte så pigg på att gå till skolan för två meningslösa lektioner.

Är iaf stolt över mig idag. Tog tag i min praktik så nu var det avklarat och det blir två olika praktikplatser i veckan!  LIKE IT!!!
Tänka sig att jag bara ska gå i skolan 3 av 5 dagar denna terminen, det känns helt underbart och jag har en perfekt förklaring till varför. Men den får ni undra över, haha!



Pratade mycket om karnevalen, studenten och balen idag och även om vad som händer efter gymnasiet. Allt känns så overkligen och skrämmande. Men det är snart och det är enligt mig då livet börjar. Vissa dagar längtar jag som bara den och andra vill jag inte alls gå ut skolan och ta studenten. Det är 20 veckor kvar och 142 dagar eller va det va Paulina sa idag! hahaha
Det låter möjligtvis länge, men det kommer kännas som om det bara gått en månad när man väl nått till studentdagen kan jag tänka mig. Shit, 19 år redan och om mindre än ett halvår ska jag börja jobba och ingen mer tvingad skolan. It's siiick!
___________________________

Jag önskar...

.

Jobbet är nu slut för denna helgen, nu består kvällen av prat med Deuuus och läxor!
Jag önskar...

Får paniiik.. SKOLA IMORGON!


Fullspäckad lördag

Det jobbigaste med att komma igång med skolan och allt nu är att jag fullständigt vänt på dygnet.
Skulle upp och jobba idag, men somnade inte förän runt 4 och försov mig! haha Som tur var så hann jag till jobbet 5 min innan det öppnar, men brukar vara där 45 min innan!  Menmen, sånt händer. Inte direkt någon skada skedd :)
Det var knappt något folk alls fram tills klockan 12, då det helt plötsligt var ganska mycket. Alltid bäst när det är lagom med folk, precis som det var idag efter 12 :)

Har städat hela mitt rum efter jobbat, noga!
Och jag är grymt stolt! Tog även vissa lådor.
Nu måste jag göra mig iordning för här ska det firas miiiig!  :D


På julafton.

jajjameeeen

Dagarna går, snart är skoldagarna tillbaka igen.
I helgen blir det fullt upp så kommer knappt ha tid till ngt!

Det känns som mycket är upp till denna helgen nu...känns bajs.
Men bara att gilla läget.


Bajs på allt!
bye bye

Okej...

Att jag hoppats har bara hela tiden varit meningslöst. Jag kan inget göra längre. Jag har insett, min mun ska väl knipas nu... Vill förresten tacka alla mina fina vänner för gårkvällen :) Jag hade roligt och det blev endel vackra bilder ;) hahaha. Det låter sjukt att säga att jag är 19 år, men allt är väl en vanesak. Nu ska jag kolla klart på filmen sen blir det sängen hoppas jag. Tror jag behöver sova :) <3

Min dag

Jag är en person som tror och hoppas på det bästa. Det är inget jag kan hjälpa... Idag är det min dag och jag hoppas på en kanon dag! Allt jag kan göra är att hoppas och tro på det bästa... HOPPAS!!! :)

RSS 2.0