Lite kort.

Börjar inte förän 1 idag så tänkte att jag går upp lite tidigare för att äta en riktig lång och bra frukost och hinna packa tills jag ska gå mot skolan.
Men kan säga att allt går inte riktigt som på en räls. haha

Det börjar med att jag ska ta frukost då jag vill ha flingor, men när jag väl hittat paketet så är paketet på något konstigt håll att jag tappar hela paketet upp och ner så att nästa precis ALLT flyger ut åt alla håll... så blev städning direkt efter uppstigning. För övrigt så vaknade jag även upp med en himla förkylning och jag har inte orkat ta tag i packningen ännu.
Men packningen får jag väl fixa efter skolan så jag hinner med 6 tåget hem åtminstone.

Under min frukost satt jag och läste Mickans och Hang blogg, det fick mig att tänk på min och att jag inte uppdaterat på länge. Så fick bli ett inlägg istället för packning innan skolan.

Som ni förmodligen redan vet bor jag numera i en etta i Halmstad, 300 m från högskolan. Avståndet ifrån skolan kunde inte bli bättre och det är heller inte särskilt lång till stan, tåget eller bussarna heller vilket är riktigt skönt!
I tisdags drog föreläsningarna igång, det känns som jag valt ganska rätt. Allt vi ska läsa verkar intressant och jag lyssnar mer än gärna under föreläsningarna, vilket är himla bra det eftersom jag ska gå här i tre år. haha

Men så tråkigt att nolledagarna är förbi, fan alltså. Ni som inte blivit nollade ännu har verkligen något att se framemot. Fy fasiken vad roligt det har varit. När man kollar tillbaka på de dagar så är det inte mycket saker jag kan räkna upp som vi gjorde, men konstigt nog hade vi något att göra från nästan 8-9 på morgonen till sent inpå nätterna. Sen har det ju självklart varit fester och sånt som gjort att tiden gått med! :)

Nae, men jag ser fram emot dessa tre år och hoppas för allt i världen att jag åtminstone klarar de första tentorna så jag inte redan efter första kurserna kommer efter. haha!

Just det...började träna med Halmia här i Halmstad i onsdags. Alla var verkligen väldigt välkomnande och det känns som deras träningar ger mig något. Dock spelar de i div.2 så får väl se hur mkt jag klarar av att hänga med dem! ;)

Nej vet ni vad, är det något så hör av er och för er som är hemma i Atorp i helgen får gärna höra av er och se om vi hinner träffas! :)  Nu måste jag göra mig iordning så jag inte missar den första föreläsningen - Organisation och individers utveckling!

Puss på er! <3

RSS 2.0