Tjoho!

Tillbringat nästan 1,5 vecka med älskling senaste tiden, mesta dels i stugan vilket varit helt underbart. Underdagarna har vi solat, ätit, sovit, målat och jobbat lite - alltså en riktigt skön tid. Tycker om att vara med min Mathias! :)
Idag sov vi till 12 ngt sedan målat brädor till den nya friggeboden och sen har jag varit ute och sprungit medan han var på gymmet. Till kvällsmat blev det Grillspett och potatisgratäng, sedan blir det sockerkaka som var inne i ugnen medan vi åt :D

På tisdag drar jag och tjejerna till Peace and Love för övrigt, shiiiit! :D


Äntligen!

Det är helt otroligt så länge jag längtat efter att få sommarlov, i fredags hände det. Det slutade med en jäkla, sommarlovsfest, tentafest och hej då fest eftersom många drar hem för att jobba över sommaren. Det blev sjukt lyckat! :)
Sen har jag bara träffat lite vänner under helgen och idag åkte jag hem till Anderstorp för att jobba hela kommande vecka.
Så skönt med sommarlov, samtidigt så tomt. Man är van vid att man alltid ska eller måste göra något men nu finns det ingenting sånt! Haha ;D men snart är man van vid det med, jag vill bara välkomna sommaren nu. Sommaren 2012! :)


RSS 2.0