:)

Jag klarade matte C! Så stolt över mig själv :) God natt! <3

Äntligen!

Så skönt att äntligen ha en riktig telefon i handen igen! ;D haha



Nu har jag mitt gamla nummer igen mina vänner! :)  <3


Fredag

Blev ingen praktik idag eftersom jag hade nationella i Matte C. Men dock gick det bajs, fasen. Men vet att jag inte kunnat mer även fall jag pluggat, okej kanske lite mer. Men man får skylla sig själv, man prioterar olika saker. Istället för att plugga igår var killarna och sandra och emma här för att kolla in ballongdansen. Alltid är det något, men nu har jag bara ett prov kvar!
Känns så braaaa, men det känns inte som ett litet... :(

Var hos frissan innan och fixade min utväxt, när jag kom hem blev det att färga mammas hår. Nu blir det att äta och sen dra ut! :)


Trevlig helg på er! :)  <3


En trevlig helg!

Då var även denna helgen över och studenten närmar sig med snabba steg!!!

I fredags blev det Bio med Hang i Halmstad - Water of Elephants. Den var grymt bra och verkligen värdig att se!
Det var ett tagsen som jag blev så överraskad av en film, dock hade jag inga förväntningar alls på den. Egentligen trodde jag den skulle vara ganska dålig, men som man brukar säga -"Man kan inte snacka om något man inte sett". Därför var jag självklart tvungen att först se den, och direkt när den var slut var mina negativa tankar om filmen som bort blåst.
Det som var lite roligt var att Dea har velat se denna ett tag men jag har bara sagt nej för jag tyckt den sett så tråkigt ut. Denna helg kände jag att jag var tvungen att se den för den helt enkelt bara var tvungen att ses eftersom Dea var så himla på. Men det var väl tur det, att Dea har pratat så gott om hela tiden :)

 

Denna helgen var min jobb helg så självklart har jag jobbat.

I lördags var det jobb, efter jobbet körde Kent oss till Vmo för att träffa pappa på sin invigning för hans nya butik. Var kanske inte det roligaste eftersom jag varit där innan när nästan allt var klart, men träffade lite goa människor där iaf :) Efter många om och men om att dra till Malins stuga med laget blev det tillslut inte det så kvällen spenderades hemma med trevligt sällskap istället.
Idag var det då jobb, men denna dag åkte jag inte med Kent till jobbet utan var tvugen att ta egen bil för jag skulle kunna ta mig till matchen efter jobbet. Det slutade med att  jag fick sluta en timme tidigare och hann komma till matchen redan vid start - Priiiima :)
Det blev tyvärr förlust, men alla (även publiken) var på vår sida och höll med om att vinsten skulle varit vår. Borta laget hade varken något spel eller prat - bara tur! Vi hade otur som ALDRIG fick in bollarna i målet. Men så är det och vi får tagga till nästa!

Nu blir det att skriva mitt muntliga tal i svenska och sen sängen. Fan vad trött  jag är, jag längtar redan till min sköna säng.
Sköt om er! <3

Well well!

Dagen  har varit kanon, kom hem för en timme sen och planerat morgon dagen!
Nu blir det sängen och ett leende på läpparna.

God natt och PUSS på er :) 

You never know.

Då var nationella i  Eng - läs och hörförståelse över, fy fasen säger jag bara...

Nu blir det att dra till Vmo för lite praktik.
PUSS

Varit hemma.

Då har jag varit hemma idag pga min hals och huvudvärk.
Visst har det varit skönt att vara hemma men rätt segt och drygt, finns inget att göra och jag orkar inte plugga.


Får se om det blir någon skola för mig imorgon, beror på om natten blir lika jobbig som förgående natt var.



Hittade en gammal bild idag, haha! :)  Sen 9:an!


En Iphone beställd!

Då ger jag upp. Tror knappast jag kommer få tillbaka min kära Iphone, så har nu bestämt mig och beställt en vit Iphone 4!  Måste ju byta upp sig lite iaf, från svart till vit. haha Ne, men roligare med något nytt. Måste man ändå köpa en ny så ska det också kännas att den är ny! 
Jag hoppas bara att den vita är SNYGG nu och att den är lika snygg i verkligenheten som på bild ;)
Dock är den nog inte i mina händer förän om 2-3 veckor... :(



Var nere och kollade när AIF-Burseryd spelade innan, jäkla vilket skott Jonna fick till (var bara tvungen att tillägga detta)! :D Den matchen slutade 1-1 och jag tror båda lagen var nöjda med det. Det var ganska jämt om jag ska säga vad jag tyckte.

Nu blir det sängen och sen imorgon får vi se hur jag mår.
God natt <3


Onödig skoldag!

Blev lite dubbel uppdatering de senaste två inläggen. Men blev lite mer specifikt i det sista. Dock samma bilder! haha  Ni som vill se fler kan gå in på min FB och kolla :)
_____
Måndag 9/5

Usch min hals, jag blir så trött. Jag som verkligen älskar att prata kan verkligen inte prata som jag vill, det är sjukt jobbigt ska jag säga er!

Idag var tanken att jag skulle ha mitt muntliga i engelska, men min lärare förstod att det nog inte var den bästa idén och skönt var väl det :) 
Idag har nog varit den mest onödigaste dagen.
Började med naturkunskap där vi pratar om kroppen och vi ska inte ens ha prov på detta utan bara prata om det för att det hör till vår utbildning. Men tiden är för knapp och därför kommer vi ej hinna med ett prov.
Sen var det idrott och där kunde jag inte ens vara med pga min hals så fick sitta och kolla på.
Efter idrotten var det svenska där vi bara får sitta och skriva på vårt svenska tal, men ist gick jag runt och plockade papper i klassrummen för att rulla in pengar till klassen (det enda jag känner som inte varit onödigt idag i skolan).
Sen var det engelska där vi bara hade muntligt och jag som inte ens kan pratar en längre tid fick ju bara säga hej och hejdå och så var det slut.
Mitt huvud började dumka och piss efter lunchen så efter engelsan drog jag hem även om jag hade en lektion kvar, men jag varken orkade eller hade styrkan i kroppen till detta.
Så åkte hem och la mig och sov istället.
Det som varit det mest lönande idag var alltså att städa idag! hahha

Men jag har faktiskt varit lite duktig med, har klippt gräset här hemma. Men kan säga att det gick förbannat segt eftersom jag så lätt blir anfådd när jag är sjuk och därför blir allt tusen gånger jobbigare. Kände även att det inte ens var någon idé att försöka träna idag, så skippade det. Men nu känner jag att jag velat, så skönt att komma hemifrån!!

Ikväll blir det nog en film och att knarka halstabletter och hoppas detta hjälper.
Imorgon får vi se hur min dar blir, just nu är den fullproppad till max! Men som sagt, vi får se.

Min helg - kort och gott!

För er som varit inne här nu efter helgen så vill jag meddela att jag har skrivit ett inlägg om helgen och så, men det har krånglat här denna helgen så har visst inte publicerats :( .

Tänkte därför att jag får ta och berätta lite nu istället om det inte vill ta och publiceras någon gång.
 I fredags var det praktik till 6 som gällde och därefter var det hem och packa för både trajet, övernattning hos Johan och för match på söndagen.
Klockan 11 på kvällen anlände Dea hit och då drog vi till Johan, killarna hade nästan precis också kommit då så det blev en massa prat och mys tills vi somnade!
I lördags var det uppstigning vid 6. Då var det bara att gå upp och äta och göra sig iordning för nu var det TRAJET som gällde!
Lördagen blev obeskrivlig. Vi startade 07:58 och var inte i mål förän 17:15. Dock var det ovanligt länge och jag har aldrig varit med om maken men vi lyckades alltså vara ute och vandra lite mer än 1 mil på 9 h och 15 min. Hahah Kan man bli sämre!?  Men roligt hade vi :)
Under vandringens gång så var det 8 stationer och drickande som gällde. Det var olika stationer som att svara på frågor, langa så måna ärtor i kåsor från en sida till en annan under en viss tid, få upp en eld och få något att börja koka, en station var som ett ordpussel och lite fler.





Efter trajet kom min mamma och hämtade oss. Jag och Andrea gick och tog en dusch och sen la oss och sov i en timme ungefär. Runt 8 ringer grabbarna och be oss komma runt halv 9, men inte förän halv 10 står vi vid deras dörr! :) 
Hos Albin samlades vi alla + 5 killar till där vi åt och drack och förfestade inför hotellet. Väl på hotellet så blev jag och Andrea bjudna in och det tackade vi verkligen inte nej till då det bara var ca en timme kvar tills stängning. Träffade lite gamla kompisar och så där så hade riktigt trevligt!  Efter hotellet blev det sibylla och var innanför min dörr runt 3 den natten. 
På söndag var det uppstigning vid 10 och så var det match som gällde. Matchen slutade 3-3 men vi var lätt värde en vinst den matchen tyckte vi alla! Efter matchen blev det Donken och sen hem! Var hemma runt 9 och sen blev det datorn och sängen. 

Blev en liten snabb uppdatering om helgen <3
Vill passa på att tacka er i mitt lag, vi gjorde en kanon insatts och jag hade mega trevligt! :)

En super helg!

En kanon helg och jag har Dea, Johan, Viktor, Anton, Martin och Albin att tacka för det! :)





:D

Snabb uppdatering

Ville bara säga att jag vill ha fredag till 7 ööööver !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och sen vill jag ha helg nu nu nu nu nu, och den får inte gå fort! Längtar som bara den till helgen  :D


Denna veckan har det varit skola och träning som gällt varje dag bara så ni vet.
Och ni som undrar så har jag fortfarande inte hört något om min telefon så ni som har mitt tillfälliga nummer få fortsätta att höra av er på det tills jag fixat ett nytt SIM.


Som sagt längtar jag till helgen! Jag finns på mobilen om det är något vänner, kommer nog inte uppdatera här så mycket det närmaste. Har haft starka tankar på att lägga ner bloggandet för jag hinner knappt med detta på dagarna ändå, men sen kom jag på att jag kan ju fortsätta och skriva de dagar jag hinner och känner för det.
Ibland är det bara skönt att skriva lite.

Här bjuder jag på en bild ifrån helgen!


Puss S

skit.

Bra och bra helg... jaa, tills jag insåg att jag inte ägde min Iphone längre.
Tack så jävla mycket!

Jag orkar fan inte detta!
HELVETE!!!


Jag som kände mig glad igår, hittade Emmas körkort och tog självklart upp det och gav det till henne, och sen efter parken kom Sang och sa att hon inte hade ngn skjuts men kunde tyvärr inte erbjuda skjuts men så fort jag skulle fråga henne ändå och kolla om pappa kunde ta en extra så var hon borta.. och jag som var av med min mobil kunde inte heller ringa henne.
Men hon klarade sig antar jag.


Man kan verkligen aldrig få precis allt. FAN, jag vill ha min mobil.

För övrigt så har helgen faktiskt varit kanon och jag måste säga att jag verkligen gillar er tjejer i RefteleÅs <3



Hittar ni min mobil, så kom gärna med den. I NEED IT!

RSS 2.0